Nászajándék (menyasszony-vőlegény pálinka) 11% kedvezménnyel

A termék leírása: Elegáns fehér színű fa doboz selyem belsővel. Kettő darab 0,35 literes pálinka kapott helyet ebbe a különlegesen exkluzív dobozban. Egyedileg gravírozható, illetve a fedél belső részébe egyedi szövegű kartonbetét helyezhető el. Kiváló ajándék a szülőköszöntésre is!
A szolgáltatás tartalma: Válaszd ki a kedvenc pálinka ízeket, majd tervezz az üvegre egyedi mintát vagy kérj segítséget a grafikus csapatunktól a legjobb motívumok kitalálásához. Rövid időn belül elkészítjük a különleges és egyedi ajándékaitokat. A fadoboz tetejére kérésetek szerint bármit tudunk gravírozni (a nagy nap dátumát, a neveteket, stb.) A doboz belső felére egyedi szövegű kartonbetétet tudunk elhelyezni- akár az eskütök szövegét, vagy a kedvenc idézeteiteket.
Rendelési minimum: 1 db
Fizetési feltételek: a rendelés leadása napján – a rendelést minden esetben, egy végső e-mailben is megerősítjük, ahol véglegesítjük a grafikát- 50 % előleg átutalásával fogadjuk és kezdjük meg a gyártást.
A termékek átvétele, szállítási információk: a szállítás ingyenes a termék megrendelésekor, akár 1 db esetében is.
A szállítást GLS futárszolgálat biztosítja.
Személyes átvétel: előre egyeztetett helyen és időpontban lehetséges Budapest területén.

HOZZÁSZÓLÁS BEKÜLDÉSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Korlátozott ideig!
0 vásárolt

24800Ft 28000Ft

Elérhető ajánlat - 1,240.00Ft

  • Összeg

    28000Ft
  • Kedvezmény

    11%
  • Megtakarít

    3,200.00Ft

Röviden

Válaszd ki a kedvenc pálinka ízeket, majd tervezz az üvegre egyedi mintát vagy kérj segítséget a grafikus csapatunktól a legjobb motívumok kitalálásához. Rövid időn belül elkészítjük a különleges és egyedi ajándékaitokat. A fadoboz tetejére kérésetek szerint bármit tudunk gravírozni (a nagy nap dátumát, a neveteket, stb.) A doboz belső felére egyedi szövegű kartonbetétet tudunk elhelyezni- akár az eskütök szövegét, vagy a kedvenc idézeteiteket.

Megosztás